Voor ieder project toepasbaar

Universele systeemplafonds

Bij vanDIJK vindt u precies de kwaliteit die u zoekt

Het voordeel van universele systeemplafonds is dat ze voor ieder project toepasbaar zijn. Naast de universele toepasbaarheid wilt u dat de plafonds u ook voldoende mogelijkheden bieden.

Bij vanDIJK kunt u kiezen uit een uitgebreide serie producten met verschillende kantafwerkingen, vormen, niveaus en installatiemogelijkheden. Op deze manier heeft u snel monteerbare systeemplafonds van hoge kwaliteit die voldoen aan uw specifieke eisen. Heeft u naast de afwerking en vorm nog wensen op het gebied van akoestiek, brandwerendheid of design? Ook dan vindt u bij vanDIJK precies de kwaliteit die u zoekt. Heeft u vragen over onze universele systeemplafonds? Ons vakkundige staat graag te woord en beantwoordt al uw vragen omtrent uw bouwproject.

VanDIJK Systeemplafonds biedt universele systeemplafonds van Rockfon, OWA, Armstrong en Ecophon. Hieronder ziet u van iedere leverancier één van de meest verkochte types: klik op het plaatje om de PDF te downloaden.

OWA Sandila

Download de PDF

Rockfon Lithos

Download de PDF

Ecophon Focus

Download de PDF

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.