Voor ieder project toepasbaar

Akoestische systeemplafonds

Bij vanDIJK vindt u precies de kwaliteit die u zoekt

Een comfortabel geluidsniveau verhoogt het gevoel van welzijn. Uw medewerkers voelen zich eerder thuis en zullen beter presteren. Vergeet dus niet om het akoestisch ontwerp van de ruimte mee te nemen in uw plannen.

VanDIJK Afbouwprojecten biedt een gevarieerd aantal akoestische systeemplafonds en specifieke eilandoplossingen. Het geluidsniveau binnen ruimtes wordt verlaagd, de spraakverstaanbaarheid in de ruimte wordt geoptimaliseerd en niet gewenste geluiden worden gereduceerd.

Verschillende internationale wetenschappelijke studies beschrijven de invloed van een slechte akoestiek:

  • Meer dan 70% van de medeklinkers, uitgesproken door een leraar, wordt niet verstaan door leerlingen.
  • 60% van de medewerkers in open kantoorruimtes ervaart lawaai als de meest storende factor.
  • 70% van de werknemers in kantoren gelooft dat hun productiviteit zou stijgen, als de omgeving minder lawaaierig zou zijn.
  • Als vuistregel kan worden aangehouden dat verkopen in winkels 5-10% hoger kunnen liggen door akoestische verbeteringen.
  • In ziekenhuizen is een goede akoestiek zeer belangrijk bij het genezingsproces van patiënten; door “ongewild lawaai” nemen de hartslag, bloeddruk en ademhaling toe.

VanDIJK Systeemplafonds biedt akoestische systeemplafonds van Rockfon, OWA, Armstrong en Ecophon. Hieronder ziet u van iedere leverancier één van de meest verkochte types: klik op het plaatje om de PDF te downloaden.

OWA Sinfonia

Download de PDF

Rockfon Krios

Download de PDF

Ecophon Focus

Download de PDF

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.