plafondoplossingen

Rockfon

Een sterke en betrouwbare leverancier van plafonds van hoge kwaliteit

Rockfon is marktleider in zachtminerale plafondoplossingen en is onderdeel van Rockwool International, ‘s werelds grootste producent van steenwol. Met meer dan 35 jaar ervaring in de Benelux is Rockfon een sterke en betrouwbare leverancier van plafonds van hoge kwaliteit.

Rockfon ontwikkelt innovatieve plafondoplossingen die bijdragen aan comfortabele werk- en leefomstandigheden in elk gebouw. Een maximaal akoestisch comfort wordt gekoppeld aan moderne ontwerpmogelijkheden, die zijn afgestemd op eigentijdse trends en ontwikkelingen. Het gemak van installatie en het onderhoudsvriendelijke karakter van de producten van Rockfon verlagen de totale gebouwkosten op de langere termijn.

De basis van de Rockfon plafondpanelen is onbrandbare steenwol. Hierdoor wordt maximale brandveiligheid gegarandeerd. Een gezond binnenklimaat en goede akoestische omstandigheden dragen bij aan het menselijk welbehagen. De duurzame producten van Rockfon zorgen voor energiebesparing en een goed binnenklimaat.

Nieuw: Rockfon Color All

  • 34 exclusieve kleuren voor akoestische plafond- en wandoplossingen om jouw interieurontwerp te inspireren en verbeteren
  • Subtiele maar speelse kleuren die gemaakt zijn om te mixen en matchen in dezelfde ruimte of in verschillende zones van een gebouw
  • Totale ontwerpvrijheid door zichtbare, half verdekte en verborgen kantafwerkingen in een groot aantal afmetingen

Download hier de productsheet van Rockfon Color All.

Klik op de links en bekijk per marktsegment de meest geschikte types.

in de tabellen kunt u op de naam klikken om de PDF met productbeschrijving te bekijken.

Rockfon voor scholen E

Rockfon voor kantoren E

Rockfon voor gezondheidszorg E

Rockfon voor sportcomplexen E

Rockfon voor retail E

Rockfon specials E

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.