30 JAAR VAKMANSCHAP

Systeemwanden

U zoekt een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat systeemwanden kan leveren en zetten. Bij vanDIJK bent u aan het juiste adres.

Specialisten in wanden

Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemwanden op maat. Systeemwanden zijn een belangrijk onderdeel van de totaalafbouw. Lelijke leidingen en installaties worden hiermee aan het oog onttrokken. Ons vakkundige personeel werkt snel en secuur. Hierdoor wordt uw project altijd netjes én binnen de tijd opgeleverd. U heeft bij ons een ruime keuze aan verschillende systeemwanden.

Onze soorten systeemwanden

Metal stud wanden

Toepasbaar voor ieder project

Systeemwanden gesloten

Veel vrijheid en onbeperkte mogelijkheden

Systeemwanden enkel glas

Comfortabel geluid, betere prestaties

Systeemwand deuren

Veilige en duurzame plafonds

Systeemwanden dubbel glas

Beperk schade, vertraag brand

Systeemwand specials

Veilige en duurzame plafonds

Meesterlijk in alle dimensies

Wij werken al jaren nauw samen met collega-specialisten. Hierdoor zijn wij naast een leverancier en monteur van systeemwanden ook een betrouwbare partner voor uw totale afbouwproject. VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Wij zetten systeemplafonds, monteren verlichting en zorgen voor de juiste afwerking van uw afbouwproject.

Bekijk hier ons ruime assortiment aan systeemplafonds

Bekijk hier ons ruime assortiment aan verlichting

Tijd

Het hechte teamwork tussen de specialisten van vanDIJK resulteert in korte doorlooptijden. Bij complexe projecten passen wij indien nodig het ‘lean planning’-principe toe, voor optimale samenwerking met andere specialisten.

Budget

Afspraak is afspraak. Ook wat de prijs betreft. Mede dankzij een gedegen planning, hecht teamwork en natuurlijk jarenlange ervaring, kunnen wij alle kosten vooraf nauwkeurig inschatten..

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste materialen die verkrijgbaar zijn. En hebben oog voor detail. U kunt dus rekenen op een eindresultaat van robuuste kwaliteit.

Duurzaamheid

Het spreek voor zich dat wij duurzaam te werk gaan. Zo gebruiken we bij voorkeur hout met FSC-keurmerk, scheiden we ons afval en plannen we slim om onnodige reistijd (en dus milieubelasting) te voorkomen.

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.