Timmerwerk stucwerk schilderwerk

Afwerking

U zoekt een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat afwerking kan leveren en zetten. Bij vanDIJK bent u aan het juiste adres.

Specialisten in afwerking

Bij vanDIJK Afbouwprojecten kunt u rekenen op kwaliteit. Wij helpen u bij het leveren en monteren van diverse afbouwsystemen, zoals systeemplafonds, systeemwanden en metalstudwanden en -plafonds. Vervolgens wilt u niet hoeven zoeken naar een extern bedrijf dat de afwerking kan verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de juiste vakmensen op het juiste moment worden ingezet om u van begin tot eind volledig te ontzorgen.

Onze soorten afwerking

 

Timmerwerk

Het monteren met professioneel timmerwerk

Stucwerk

Juiste vakmensen voor al uw stucwerk

Schilderwerk

Juiste kleurgebruik voor de wanden en plafonds

Eindschoonmaak

Bij de oplevering perfecte schone ruimtes

Meesterlijk in alle dimensies

Wij werken al jaren nauw samen met collega-specialisten. Hierdoor zijn wij naast een leverancier en monteur van systeemwanden ook een betrouwbare partner voor uw totale afbouwproject. VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Wij zetten systeemplafonds, monteren verlichting en zorgen voor de juiste afwerking van uw afbouwproject.

Bekijk hier ons ruime assortiment aan systeemwanden

Bekijk hier ons ruime assortiment aan verlichting

Tijd

Het hechte teamwork tussen de specialisten van vanDIJK resulteert in korte doorlooptijden. Bij complexe projecten passen wij indien nodig het ‘lean planning’-principe toe, voor optimale samenwerking met andere specialisten.

Budget

Afspraak is afspraak. Ook wat de prijs betreft. Mede dankzij een gedegen planning, hecht teamwork en natuurlijk jarenlange ervaring, kunnen wij alle kosten vooraf nauwkeurig inschatten..

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste materialen die verkrijgbaar zijn. En hebben oog voor detail. U kunt dus rekenen op een eindresultaat van robuuste kwaliteit.

Duurzaamheid

Het spreek voor zich dat wij duurzaam te werk gaan. Zo gebruiken we bij voorkeur hout met FSC-keurmerk, scheiden we ons afval en plannen we slim om onnodige reistijd (en dus milieubelasting) te voorkomen.

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.