akoestische- en absorberende plafondplaten

OWA

Voor elke denkbare toepassing biedt OWA de optimale oplossing

Friedrich-Karl Rogge richtte in 1948 de Odenwald Faserplattenwerk GmbH in Amorbach (Duitsland) op. Hij veroverde met akoestische- en absorberende plafondplaten uit houtvezel een goede positie op de markt.

In 1960 stuitte hij in de VS op een nieuwe grondstof met fascinerende eigenschappen ontdekte: mineraalwol. Hij kocht een licentie, ontwikkelde direct eigen plafondplaten van mineraalwol en zorgde zo voor talloze vernieuwingen. De inventieve geest en moed kenmerken het familiebedrijf OWA tot op de dag van vandaag.

Het productassortiment van OWA is zeer veelzijdig

En is tegelijkertijd heel eenvoudig en overzichtelijk ingedeeld. Voor elke denkbare toepassing biedt OWA de optimale oplossing op technisch, decoratief en economisch gebied.

OWA Akoestische panelen

Een groot assortiment plafondpanelen die voldoen aan hoge eisen rondom ontwerp, akoestiek en brandwerendheid.

OWAplan - Naadloos Akoestisch

Met OWAplan 70 en OWAplan 90 heeft u volledige vrijheid in vorm en invulling. Deze naadloze, akoestische plafonds strelen de ogen en verrassen de oren.

OWA Elements

In de OWA Elements collection vind je plafondeilanden, baffles en wandoplossingen in unieke designs. 

OWA Hygiene Human Care

De producten van OWA Hygiene Human Care voldoen aan de strengste mogelijke richtlijnen op het gebied van hygiëne én akoestiek.

OWA Ophangsystemen

OWA ophangsystemen bieden talloze mogelijkheden voor plafondoplossingen die aansluiten op ieder project.

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.