30 JAAR VAKMANSCHAP

Over vanDIJK

Wij richten ons met name op plafonds en wanden, maar verzorgen of coördineren steeds vaker het complete afbouwproces.

Onze diensten

Systeemplafonds

Op zoek naar brandveilige plafonds? Of is het design belangrijk? Of de akoestische waarde? Wij leveren alle soorten systeemplafonds en voorzien u van betrouwbaar advies.

Systeemwanden

We bieden diverse innovatieve systeemwanden die bijdragen aan een betere uitstraling en functionaliteit van uw ruimte, en dus aan meer werkplezier. Door middel van een 3D-impressie kunt u vooraf zien waar u voor kiest.

Verlichting

Op het gebied van verlichting bieden wij een hoogwaardig assortiment inbouwspots en armaturen. Mocht u nog geen keuze hebben gemaakt, dan adviseren wij u graag. Uiteraard bouwen wij ook verlichting die u reeds heeft aangeschaft.

Zwembaden

Zwembaden en corrosie: het blijft een groot probleem. Ook boven het plafond. Daarom hebben vanDIJK Afbouwprojecten en Rockfon de handen ineengeslagen om een veilige oplossing te bieden.

Timmerwerk

Het monteren van systeemplafonds, verlichting en systeemwanden gaat gepaard met goed timmerwerk.

  Lees meer

  Wij zorgen ervoor dat al deze werkzaamheden door de juiste vakmensen worden uitgevoerd. Gedurende het proces heeft u altijd met één partij te maken. Hierdoor sluiten alle processen van de afbouw goed op elkaar aan. Met timmerwerk voor de afbouw kunt u denken aan:

  • Bevestigen van plinten
  • Bevestigen deurlijsten
  • Bevestigen plafondlijsten/ plafondplinten
  • Bevestigen kozijnen

  Stucwerk

  Wanneer de wanden en plafonds zijn gemonteerd, wilt u vervolgens niet hoeven zoeken naar een extern bedrijf dat het stucwerk kan verzorgen.

  Lees meer

  Wij zorgen ervoor dat de juiste vakmensen op het juiste moment worden ingezet om al het stucwerk te verrichten. Zo sluiten de werkzaamheden perfect op elkaar aan. Goed stucwerk vereist veel ervaring. De inzet van vakbekwaam personeel zorgt ervoor dat uw wanden en plafonds snel en goed worden gestuct.

  Schilderwerk

  Het schilderwerk wordt uitgevoerd in de laatste fase van het afbouwproces. Naast het timmer-en stucwerk kunnen wij ook al het schilderwerk verzorgen.

  Lees meer

  Op deze manier bieden wij u een totaalpakket waarbij u altijd één contactpersoon heeft. Schilderwerk kan de sfeer van een ruimte sterk bepalen. Ons personeel adviseert u graag over het juiste kleur- en materiaalgebruik voor de wanden en plafonds van uw ruimte.

  Eindschoonmaak

  Nazorg is een belangrijk onderdeel van de afbouw. Hieronder verstaan wij niet alleen een snelle afhandeling van eventuele problemen maar ook het netjes afleveren van uw project.

  Lees meer

  Tijdens het proces houden onze specialisten de bouwlocatie zo schoon mogelijk. Wilt u bij de oplevering perfect schone ruimtes, dan kunnen wij een professionele eindschoonmaak inplannen.

  Wij werken o.a. voor:

  Klooster Oude Dijk  |  Zwembad Gilze Rijen  | Hockey Club Tilburg | Cure Afvalbeheer Eindhoven | Fontys P3 Tilburg | Polestar Eindhoven

  Vraag of advies op maat?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Waarom vanDIJK?

  VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

  Uw plannen bespreken?

  Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.