30 JAAR VAKMANSCHAP

Vacature Senior Afbouwmonteur

Voel jij je thuis op alle soorten bouwplaatsen? Heb je jarenlange ervaring in het monteren en plaatsen van plafonds en wanden?

Vacature Senior Afbouwmonteur

Word jij ons nieuwe teamlid?

Dan kijk je binnenkort met hele andere ogen naar elk willekeurig gebouw dat je binnen loopt. En kijk je vooral omhoog. Want werken bij VanDIJK betekent dat je de montage van plafonds, wanden en overige timmerwerkzaamheden verzorgt, van projecten in Tilburg en omstreken.

Zo installeren we heel veel hoogwaardige systeemplafonds. Daar zijn we groot mee geworden. Maar steeds meer opdrachtgevers vragen ons ook voor het plaatsen van systeemwanden, het verzorgen van timmerwerk en zelfs het afwerken van complete interieurs. Daarbij werken we met kwalitatief hoogstaande merken als OWA, Rockfon, Armstrong en Ecophon. En zijn onze relaties met toonaangevende (interieur)architecten, bouwbedrijven en andere partners bovendien uitstekend. In de regio behoort VanDIJK dan ook tot de sterkste afbouwbedrijven. Daardoor ben jij verzekerd van afwisselend en veelzijdig werk, bij een gezond groeiend bedrijf.

 

De vacature

ls afbouwmonteur verricht je alle werkzaamheden van de eerste aanzet tot de complete oplevering van een afbouwproject. Je gaat samen met een of meerdere collega’s naar diverse bouwprojecten om plafonds, systeemwanden en verlichting te plaatsen. Je houdt van aanpakken, bent sociaal en klantvriendelijk en hebt oog voor detail. Je werkt graag samen en bent een echte doorzetter.

Je werkt graag in Tilburg en omstreken, maar vindt het ook prima om een eind verder te rijden. Uiteraard wel met je eigen bus en met een compleet arsenaal goed gereedschap. Daarmee verzorg je – soms solo, vaak in teamverband – de afbouw van aansprekende projecten. Een woning van een Bekende Nederlander? Het interieur van een bekende fastfoodketen? Diverse verdiepingen van een overheidsgebouw? Jij hebt steeds maar twee doelen voor ogen: vakwerk afleveren en op tijd richting huis!

 

Bijzonderheden over deze vacature:
  • Relevante werkervaring als afbouwer of timmerman is een pré;
  • Leidinggevende ervaring is niet vereist, wel mooi meegenomen
  • VCA diploma? Graag!
  • Rijbewijs B is een must, BE zou fijn zijn
  • Het salaris, de arbeidsvoorwaarden én secundaire voorwaarden: allemaal dik in orde!

 

Interesse in deze vacature?

Een goed gesprek vinden wij minstens zo waardevol als een sollicitatiebrief en cv. Neem contact op met Joost van Dijk. Wil je toch eerst een sollicitatie en cv sturen voor deze vacature voor afbouwmonteur? Dat kan naar hetzelfde mailadres. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.