geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen

Ecophon

Ecophon levert de beste akoestische oplossingen die attractief zijn en voldoen aan de hoogste standaarden

Ecophon is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen. De kwaliteitsproducten van Ecophon worden internationaal verkocht door eigen verkoopkantoren en geselecteerde partners en distributeurs. Op deze manier kan Ecophon wereldwijd directe persoonlijke ondersteuning bieden.

Ecophon levert de beste akoestische oplossingen die attractief zijn en voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van geluidsabsorptie en optimalisatie van verstaanbaarheid in de ruimte. Een goede werkomgeving draagt in hoge mate bij aan het algehele gevoel van welzijn en de menselijke prestaties. De geluidsomgeving speelt hier een belangrijke rol in. Ecophon heeft als taak om de beste geluidsomgeving te creëren in elke werkomgeving; kantoren, scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen en de hoogwaardige industrie.

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.