Vloeren en plafonds

Armstrong

Een wereldwijde marktleider in het design en de productie

Armstrong World Industries is een wereldwijde marktleider in het design en de productie van vloeren en plafonds. De producten worden geproduceerd in 32 fabrieken en over de hele wereld gedistribueerd.

De Armstrong Essentials plafonds leveren een goede prestatie op het gebied van akoestiek, brandwerendheid, vochtbestendigheid en duurzaamheid. De mineraalvezel systeemplafonds voldoen perfect aan de huidige norm van brandwerendheid. Armstrong levert plafonds in een reeks van structuren, verkrijgbaar in diverse afmetingen en randafwerkingen en te monteren op alle soorten ophangsystemen.

De akoestische systeemplafonds van Armstrong verminderen het geluidsniveau in binnenruimtes. Er ontstaat een optimaal evenwicht tussen hoogpresterende geluidsabsorptie en geluidsdemping tussen kamers om de verstaanbaarheid naar behoren te maximaliseren of te minimaliseren.

Klik op de links en bekijk per marktsegment de meest geschikte types.

in de tabellen kunt u op de naam klikken om de PDF met productbeschrijving te bekijken.

Armstrong voor scholen E

Armstrong voor kantoren E

Armstrong voor gezondheidszorg E

Armstrong voor retail E

Armstrong specials E

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.