De juiste oplossing bieden

Zwembad systeemplafonds

Wij bieden een veilige oplossing voor ieder zwembad.

Zwembaden en corrosie: het blijft een groot probleem. Een systeemplafond van een zwembad kan er aan de buitenkant keurig uitzien, terwijl er boven het plafond wellicht groot gevaar op de loer ligt. Door schommelingen in temperatuur en een hoge luchtvochtigheid vindt al snel condensvorming plaats. Ook boven het plafond. De combinatie van condens met chloor is funest voor onbehandeld metaal. Ophangdraden, snelhangers en plafondprofielen gaan roesten en na verloop van tijd begeeft het ophangsysteem het.

Om ongelukken te voorkomen en corrosie in zwembaden verleden tijd te maken, hebben vanDIJK Afbouwprojecten en Rockfon de handen ineengeslagen om de juiste oplossing te bieden. Met onze ruime ervaring in het afbouwen van zwembaden en het corrosiebestendige ophangsysteem klasse D van Rockfon bieden wij een veilige oplossing voor ieder zwembad. Zo loopt u als aannemer, gemeente of zwembadexploitant geen enkel risico, en met de plafondpanelen van Rockfon voorzien wij uw zwembad van aangenaam akoestisch comfort.

In het onderstaande filmpje leggen we uit hoe we het zwembad bij Van de Valk Tilburg voorzien hebben van een akoestisch en veilig plafond:

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.