Adviseren en monteren

Verlichting

U zoekt een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat verlichting kan leveren en zetten. Bij vanDIJK bent u aan het juiste adres.

Specialisten in verlichting

U zoekt een specialist die de beste oplossing voor de verlichting van uw bedrijfsruimte kan leveren. Door onze jarenlange ervaring zijn we een betrouwbare partner voor het leveren en monteren van verlichting van hoge kwaliteit. De keuze van het type verlichting heeft een grote invloed op de sfeer van een ruimte. Ons vakkundige personeel adviseert en monteert altijd de beste verlichting voor uw bedrijfsruimte. Hierbij kunt u kiezen uit ons ruime assortiment aan kwaliteitslampen.

Onze soorten verlichting

 

Downlights

Plafondverlichting met egale lichtverspreiding, waardoor ruimtes groter lijken.

Spots

Vestig extra aandacht op bepaalde delen van de ruimte met duurzame spotlights. 

Panelen

Energiezuinige panelen voor een gelijke verlichting van de ruimte. Ook geschikt voor vochtige ruimtes.

Meesterlijk in alle dimensies

Wij werken al jaren nauw samen met collega-specialisten. Hierdoor zijn wij naast een leverancier en monteur van systeemplafonds ook een betrouwbare partner voor uw totale afbouwproject. VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Wij zetten systeemwanden, monteren verlichting en zorgen voor de juiste afwerking van uw afbouwproject.

Bekijk hier ons ruime assortiment aan systeemwanden

Bekijk hier ons ruime assortiment aan systeemplafonds

Tijd

Het hechte teamwork tussen de specialisten van vanDIJK resulteert in korte doorlooptijden. Bij complexe projecten passen wij indien nodig het ‘lean planning’-principe toe, voor optimale samenwerking met andere specialisten.

Budget

Afspraak is afspraak. Ook wat de prijs betreft. Mede dankzij een gedegen planning, hecht teamwork en natuurlijk jarenlange ervaring, kunnen wij alle kosten vooraf nauwkeurig inschatten..

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met de beste materialen die verkrijgbaar zijn. En hebben oog voor detail. U kunt dus rekenen op een eindresultaat van robuuste kwaliteit.

Duurzaamheid

Het spreek voor zich dat wij duurzaam te werk gaan. Zo gebruiken we bij voorkeur hout met FSC-keurmerk, scheiden we ons afval en plannen we slim om onnodige reistijd (en dus milieubelasting) te voorkomen.

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.