Brainport Human Campus Helmond

EOpdrachtgever: Stevacon

EObject: Pompengebouw Eindhoven

Goede klimaatbeheersing dankzij plafonds

Brainport Human Campus Helmond

Bij Brainport Human Campus in Helmond brengt men mensen uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid samen. Met als doel elkaar te inspireren. Én samen stappen te zetten om voor meer werkgeluk te zorgen. En niet zonder reden, want de wetenschap erkent het nut van met plezier werken.

Goede klimaatbeheersing   

In opdracht van Inteco hebben wij in dit project gezorgd voor een goede klimaatbeheersing dankzij 700 m² klimaatplafonds. Hiervoor hebben we gekozen voor Phaso (PCM) klimaatplafonds. Deze plafondpanelen hebben we aangebracht in een OWA ophangsysteem in standaard witte kleur, met OWA Flush-in cassettes met deels een zwart vlies.

Circa 60% van deze panelen zijn voorzien van PCM elementen voor een goede klimaatbeheersing. Ze zorgen op een vrij eenvoudige manier voor een gereduceerd energieverbruik, doorda thet slim gebruik maakt van het temperatuurverschil tussen dag en nacht. 

Dit is mogelijk dankzij een samenwerking met Orange Climate. Klik hier voor een uitlegvideo over deze type klimaatplafonds.

Dank voor de opdracht, Inteco!

 

Toegepaste materialen:

E

700 m² Phaseo (PCM) klimaatplafonds

E

Standaard wit OWA ophangsysteem 24 mm, type OWA Flush-in cassettes met deels een zwarte vlies.

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.