365 dagen per jaar duurzaam koelen en verwarmen

Orange Climate

Onze kantoren worden 365 dagen per jaar gekoeld en gezond geventileerd. Dus ook in de winter. We gebruiken zelfs meer energie om een gebouw af te koelen dan om het te verwarmen. Dat moet met ons gematigde klimaat toch wel slimmer kunnen? Inderdaad!

NIEUW: PCM Klimaatplafond, verbeter eenvoudig

Sinds kort kunnen wij nieuwe plafonds voorzien van een duurzame optie om extra energie te besparen. Hiermee wordt er tot wel 74% energie bespaart op koelen! Er zijn geen extra installaties, leidingen of moeilijk in te stellen apparatuur voor nodig. En het is volledig onderhoudsvrij. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maak kennis met PCM

PCM staat voor Phase Change Materials (in het Nederlands faseovergangsmateriaal). Het zijn gesloten cassetten met een zoutoplossing erin. Ze nemen overtollige warmte uit de omgevingslucht, houden dit vast en laten het automatisch los als het kouder wordt. Door deze PCM cassetten in een kantoor te verwerken op de roosters van het plafond, wordt er eenvoudig geüpgraded naar een gratis koelsysteem. Dit levert energiebesparingen tot 74% op. Extra voordeel? Het is altijd comfortabel, geen onderhoud benodigd én ze zijn Cradle to Cradle ZILVER gecertificeerd.

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.