Willem II Stadion

EOpdrachtgever: Bonheur Horeca Groep

EObject: Koning Willem II Stadion, Tilburg

NIEUWE VESTIGING

Volledig vernieuwd en afgewerkt

Het Koning Willem II Stadion heeft afgelopen zomer een heuse metamorfose ondergaan. vanDIJK Afbouwprojecten voorzag, in opdracht van Bonheur Horeca Groep, de verschillende ontmoetingsruimtes op de twee verdiepingen van het stadion van maar liefst zes soorten OWA plafonds. Vooral de akoestiek was erg belangrijk, omdat elke thuiswedstrijd bijna 15.000 fans in de rust en na de wedstrijd de bar opzoeken. Door de ruimtes te voorzien van akoestische plafonds, met in het bijzonder de in het oog springende Corpus plafondeilanden, is een prima verstaanbaarheid ook op wedstrijddagen gewaarborgd.

Gedurende de bouwvak werd er hard doorgewerkt om het stadion voor de Tricolores gereed te maken. Joost van Dijk vertelt daarover: “Zeven weken voor de eerste thuiswedstrijd konden we aan de slag, midden in de bouwvak dus. Eerste alles strippen en vervolgens nieuw afbouwen. Het was behoorlijk aanpoten, maar dankzij de grote inzet van iedereen is het gelukt. Dat heb je ook voor je cluppie over. Wat is nu mooier om als fan dit voor je club te mogen maken. Ik kom hier elke wedstrijd en ook tussen de wedstrijden met een grote glimlach binnen.”

Toegepaste materialen:

E

1600m2 OWA sinfonia 600×600 k3

E

265m2 OWA sinfonia grijs 600×600 k3

E

100m2 OWAplan GS

E

220m2 OWA sinfonia 600×1200 k3

E

55m2 OWA Ocean 600×600 k3

E

84 stuk OWA Corpus eilanden met diverse afmetingen

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.