Vluchtelingenopvang GGD Tilburg

EOpdrachtgever: Koninklijke BAM Groep NV

EObject: Opvanglocatie vluchtelingen Oekraïne

OPVANGLOCATIE VLUCHTELINGEN OEKRAÏNE

VOORMALIG KANTOOR GGD TILBURG

In opdracht van BAM Bouw en Techniek realiseerden we in een bijzonder korte tijd een comfortabel en veilig onderkomen voor Oekraïense vluchtelingen in het voormalige GGD gebouw aan de Ringbaan-West in Tilburg.

Op de begane grond bevonden zich grote kantoorruimtes, middels tussenwanden hebben we die opgesplitst in slaapkamers. Ook op de eerste verdieping hebben we tientallen wanden geplaatst om extra slaapkamers te maken, dit was namelijk een grote open kantoortuin. Daarnaast realiseerden we ook douchevoorzieningen.

Tussen het moment dat BAM ons benaderde en het moment van oplevering zat slechts een tijdsbestek van 4 weken. Dankzij de hoge bereidwilligheid en een goede samenwerking tussen alle monteurs, onderaannemers en andere betrokken partijen hebben we binnen no-time voor ruim 200 vluchtelingen onderdak gerealiseerd. Wij zijn super trots dat we, zelfs in tijden van schaarste op gebied van personeel en materiaal, mochten bijdragen aan de transformatie van dit pand.

Toegepaste materialen:

E

Circa 600 m² Durafort wanden

E

Douchevoorzieningen

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.