Reitse Hoevenstraat

EOpdrachtgever: Bouwcombinatie Alphons Coolen / Heerkens van Bavel

EObject: Tiwos sociale huurappartementen

NIEUWE APPARTEMENTEN

Duurzaam, akoestisch en eigentijds

Op de op de hoek van de Reitse Hoevenstraat en de Lage Witsiebaan, waar voorheen het Vakcollege en LTS de Westhoeve gevestigd waren, gaat Tiwos 88 sociale huurappartementen realiseren. Het nieuwe adres van het complex wordt de Barend Busnacstraat, vernoemd naar de gelijknamige verzetsheld.

Ontwerp
Het complex bestaat uit twee bouwblokken met drie tot vijf woonlagen en is volledig duurzaam. De bouwblokken worden gesitueerd rondom een centraal binnenterrein. Aan de buitenzijde van de locatie komt een openbare straat waaraan parkeerplaatsen komen te liggen. Het ontwerp is van KAW-architecten.

In opdracht van Bouwcombinatie Alphons Coolen / Heerkens van Bavel verzorgen wij de montage en afwerking van de MS-binnenwanden. In de centrale entrees zijn houten grill plafonds opgenomen, in een eikenlook wat voor een chique warme uitstraling zorgt. De overige plafonds op de begane grond zijn voorzien van een doorzaksysteemplafond, op de verdieping is een akoestisch gipsplafond opgenomen, type Gyproc Rigitone.

Toegepaste materialen:

E

450 m² Gyproc Rigitone, type 8-18

E

135 m² Rockfon doorzak, type Blanka E15

E

100 m1 Multiplex koven

E

100 m² Grill plafond, merk Shiluvit, 600 x 1200 mm, notenlook

E

330 m² MS-voorzetwanden

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.