RBT Markdal Breda

EOpdrachtgever: Gemeente Breda

EObject: RBT Markdal Breda

NIEUWE VESTIGING

Doelmatig, functioneel en toekomstbestendig

De politie heeft BAM Bouw en Techniek – Regio Zuid geselecteerd voor de grootschalige verbouwing van haar nieuwe huisvesting aan de Claudius Prinsenlaan in Breda. Naar een ontwerp van De Twee Snoeken realiseert BAM in de vernieuwde accommodatie onder meer een publieksgebied, politiewerkgebied en een ophoudgebied voor het basisteam Markdal. De oplevering staat gepland voor voorjaar 2021.

De huidige huisvesting van basisteam Markdal in Breda biedt onvoldoende ruimte en voldoet niet meer aan de eisen en wensen van de politie. In het 180 meter verderop gelegen kantoor betrekt de politie de begane grond en de eerste verdieping (samen 2.247 m2). VanDIJK Afbouwprojecten verzorgde o.a. circa 1500 m² MS wanden met een Gyproc Habito beplating, hangwanden en circa 1.900 m² systeemplafonds type Rockfon Krios in een mat wit Rockfon ophangsysteem.

Toegepaste materialen:

E

Circa 1500 m² MS wanden met een Gyproc Habito beplating

E

Hangwanden ivm glaswanden

E

40 m² geperforeerd trespa plafond

E

Afwerking wanden

E

Circa 1.900 m² systeemplafonds type Rockfon Krios in een mat wit Rockfon ophangsysteem

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.