Joachim en Anna - De Waalboog

EOpdrachtgever: Giesbers Wijchen BV

EObject: Joachim en Anna – De Waalboog, gebouw De Wingerd en Magnolia

NIEUWBOUW VERPLEEGHUIS

Zorg op maat

Verpleeghuis Joachim en Anna in Nijmegen ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Na een bouwproces van een jaar is begin december het eerste nieuwe gebouw, De Wingerd, overgedragen aan Stichting De Waalboog. De Wingerd is inmiddels het nieuwe thuis geworden voor mensen met dementie en gedragsproblemen. Dit gebouw ligt in een rustige, prikkelarme omgeving tegen de bosrand van het terrein. Begin 2022 wordt het tweede gebouw (Magnolia) overgedragen. Dit gebouw wordt ingericht voor mensen met ouderdomskwalen én psychiatrische problematiek. Beide gebouwen zijn optimaal afgestemd op de behoeften van de bewoners.

In opdracht van Giesbers Wijchen BV verzorgde vanDIJK Afbouwprojecten de montage van diverse systeemplafonds, metalstud-wanden, metalstud Rigitone-plafonds en de koofaftimmeringen van het gehele complex. In een goed teamverband zijn we tot een mooi resultaat gekomen.

Toegepaste materialen:

E

900 m2 Ecophon Gedina doorzak

E

963 m² Gipsplafonds type: Gyproc Rigitone 12/25Q

E

560 m² Gyproc GF 100 HT/DGS /1 .75.1

E

900 m² Gyproc GF 100 ECO DGS/2.50.2

E

750 m² GF 100 DGS V/75.2A

E

5000 m² Afsmeren van de wanden

E

Diverse timmerwerkzaamheden

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.