Het nieuwe huis van Roosendaal

EOpdrachtgever: Heerkens van Bavel Bouw

EObject: Huis van de gemeente Roosendaal

STADSKANTOOR GEMEENTE ROOSENDAAL

HET NIEUWE HUIS VAN ROOSENDAAL

Het bestaande stadskantoor van de gemeente Roosendaal was toe aan een grondige renovatie. Het gebouw met een oppervlakte van ca. 10.000 m2, is 40 jaar oud en was duidelijk gedateerd.

Er werd besloten om het pand – dat op een prachtige plek aan de rand van het centrum staat – niet te slopen, maar grondig te verbouwen. De gemeente wil het pand transformeren naar een open, licht en toegankelijk stadskantoor. Een nieuw ‘huis’ van Roosendaal, waar iedereen zich welkom voelt en met plezier kan werken. Zij schakelden Hans van Heeswijk Architecten in voor een nieuw ontwerp waarbij behoud van het bestaande gebouw voorop stond. Want, waarom zou je de goede basisfunctionaliteit weggooien?

In opdracht van Heerkens van Bavel Bouw verzorgde vanDIJK Afbouwprojecten BV de montage van diverse systeemplafonds, gipsplafonds, gipseilanden, Derako-plafonds en de koofaftimmeringen van het gehele complex. In een goed teamverband zijn we tot een mooi resultaat gekomen; met een Breeam excellent certificaat als kers op de taart.

Toegepaste materialen:

E

300 m² OWA Cosmos geperforeerd, doorzak

E

200 m² Bruynzeel multiplex buitenplafonds

E

340 m² Derako Grillplafond (binnen)

E

180 m² Derako Grillplafond (buiten)

E

400 m¹ Multiplex koven

E

200 m² Gipsplafonds en gipseilanden

E

Afsmeren van de gipsplafonds

E

Diversen timmerwerkzaamheden

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.