Gymzaal Oploo

EOpdrachtgever: Stichting Beheer Gymzaal Oploo

EObject: Gymzaal Vitaploo, Oploo

RENOVATIE PLAFONDS

Gymzaal Vitaploo, Oploo

Gymzaal Vitaploo – middelpunt van het dorp Oploo – was toe aan een revitalisatie. Het gehele pand is gerenoveerd en daarmee totaal opgefrist. VanDIJK heeft de plafonds opgepakt van de gymzaal en de aansluitende ruimtes, waaronder de kleedkamers en sanitaire voorzieningen.

In de gymzaal is er gekozen voor een stootbestendig plafond: 250 m² aan Rockfon Boxer,  dikte 25 mm. Deze panelen hebben een zeven keer hogere impactbestendigheid dan een traditioneel plafond. Het plafond is volledig afgeklemd aangebracht, zodat het voldoet aan impact klasse 3A.

Ook het vervangen van de armaturen hebben we verzorgd. Hierbij is rekening gehouden met de benodigde eigenschappen voor de verschillende ruimtes, zoals spatwaterdichtheid en stootbestendigheid. De gymzaal is met deze revitalisatie weer toekomstbestendig gemaakt.

Toegepaste materialen:

E

250 m² Rockfon Boxer A, dikte 25 mm

E

135 m² Rockfon Lithos A, dikte 15 mm

E

40 m² Knauf Dano, gipsvinyl, dikte 9,5 mm

E

MDF koofaftimmering

E

Verlichting: tri-proof armaturen, LED panelen, downlights, IP54 downlights

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.