Cure Afvalbeheer Eindhoven

EOpdrachtgever: BAM Bouw en Techniek BV

EObject: Cure Afvalbeheer Eindhoven

NIEUWE VESTIGING

Volledig vernieuwd en afgewerkt

Cure afvalbeheer is een samenwerkingsverband van de gemeenten Eindhoven, Geldrop-Mierlo en Valkenswaard op het gebied van afvalbeheer. Cure brengt haar activiteiten samen op een nieuwe locatie op bedrijventerrein GDC Noord in Eindhoven. In 2020 opent zij hier een nieuwe milieustraat en duurzaam kantoorgebouw. BAM Bouw en Techniek – Regio Zuid realiseert integraal het energieneutrale kantoorgebouw met veel circulaire toepassingen.

Het nieuwe kantoorgebouw vormt de centrale plek waar alle medewerkers van Cure elkaar ontmoeten en samenwerken. Rondom de centraal gepositioneerde ontmoetingsruimte zijn onder meer werkplekken en vergaderruimtes. Een verdieping lager biedt onder meer kleedruimtes. Deze diverse faciliteiten dragen bij aan een multifunctioneel gebruik van het gebouw. In opdracht van BAM Bouw en Techniek bv verzorgde vanDIJK Afbouwprojecten BV de montage van diverse systeemplafonds, metalstud-wanden en het Derakoplafond.

Toegepaste materialen:

E

50 m² Rockfon Color-all, kleur Zinc

E

200 m² Eurocoustic Tonga, kleur Silex

E

200 m² Derakoplafonds, Grill systeem, Grenen

E

200 m² Gyproc GF 125/2.75.2.A

E

Diverse timmerwerkzaamheden

E

50 m² Gipsvinyl, kleur intens grijs

E

180 m² Geperforeerde Hardboard plafonds

E

800 m² Gyproc GF 100 /2.50.2.A

E

150 m² Afsmeren van de wanden

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.