Chimpworks Eindhoven

EOpdrachtgever: Houta Geldrop

EObject: Chimpworks Eindhoven

NIEUW KANTOORPAND

Strakke, opvallende uitstraling

In opdracht van Houta Geldrop hebben we een nieuw kantoorpand voor Chimpworks gerealiseerd. Het prachtige ontwerp gemaakt door ontwerpburo B-TOO, Eindhoven gaf de nodige uitdagingen voor de hoofdaannemer Houta. Door in het voortraject met korte lijnen te schakelen en proactief mee te denken, hebben we voor deze opdrachtgever een compleet afbouwpakket gerealiseerd.

Team vanDIJK verzorgde de montage van de metalstud-wanden en de glazen wanden van de overlegruimtes. Er is tevens gezorgd voor een prettige akoestische omgeving. In de afgesloten kantoren/overlegruimtes is 175 m² opvallend gekleurde systeemplafonds (Rockfon Color-all) gemonteerd. In de gangen is een stijlvol houten Derako grillplafond van 150 m² aangebracht en in de kantine zijn 18 stuks OWA Selecta loop plafondeilanden geplaatst. Met de nieuwe plafonds is het project voorzien van een strakke, opvallende uitstraling.

Toegepaste materialen:

E

175 m² Gekleurd systeemplafond type Rockfon Color-all, kleuren Charoal, Ermine, Vitamin en Curacao

E

150 m² Derako Grillsysteem, Amerikaans Rood Eiken, module 5-70-15-70

E

18 stuks Plafond eilanden, OWA Cirkels, doorsnede 1160 mm, kleur zwart

E

100 m² Glazen wanden, type PE-25 voorzien van volglazen deuren

E

300 m² Gyproc GF 100 /2.50.2.A

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.