BDO Accountants & Adviseurs ’s-Hertogenbosch

EOpdrachtgever: BDO Accountants & Adviseurs

EObject: Verdieping 9 en 10, gebouw ‘Belvédère’

VERDIEPING 9 EN 10, GEBOUW ‘BELVÉDÈRE’

BDO

BDO heeft recent zijn intrek gemaakt in de bovenste twee verdiepingen van het nieuwe kantoorgebouw ‘Belvédère’, met een fantastisch uitzicht over de Bossche binnenstad.

Deze locatie voldoet uitstekend aan de hedendaagse wensen en eisen. In opdracht van BDO Accountants & Adviseurs , onder begeleiding van Buro van Linden, voerden we diverse werkzaamheden uit. 

Voor een optimale geluidsbarrière tussen de verschillende ruimtes zijn boven alle bandrasters Nofisol drukschotten aangebracht. Het bestaande plafondraster is in zijn geheel dichtgelegd met de Brillianto A90 (600 x 600 mm) plafondplaat van OWA. De eyecatcher van het pand – de metalen trap – hebben we afgewerkt met een zwarte matte verf. Ook de kolommen en de wanden van de middenkern zijn door ons voorzien van de juiste kleuren. Kortom, een eindresultaat waar we als vanDIJK Afbouwprojecten trots op mogen zijn.

Toegepaste materialen:

E

25 m² OWA Sinfonia, kleur zwart

E

1000 m² OWA Brillianto A90

E

200 m¹ Nofisol drukschotten

E

MDF aftimmering rondom trapvide

E

Schilderwerkzaamheden

E

Stucadoren ronde en vierkanten kolommen

E

Diversen timmerwerkzaamheden

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.