A Brand New Day

EOpdrachtgever: A Brand New Day

EObject: A Brand New Day

NIEUW KANTOORPAND

Inspirerende werkomgeving

In opdracht van A Brand New Day realiseerden wij een compleet nieuwe werkomgeving. Dankzij de prettige samenwerking met de projectmanager hebben wij in 6 maanden tijd een werkomgeving gecreëerd waar elke werknemer en klant zich prettig voelt. A Brand New Day is een partij die zich volledig richt op de marketing en verkoop van internationale topmerken op de Nederlandse drankenmarkt. Met daaronder Lekker Fris Drinks Company BV een partij die de meest fantastische frisdrankmerken uit de hele wereld op de Nederlandse markt zet.

Wij voerden van begin tot eind de ideeën van MFD architecten uit en dachten mee om het tot een schitterend geheel te maken. Hierin mochten wij timmerwerken als koven en plinten, de vele plafondeilanden van Rockfon, alle MS wanden, de glaswanden en het complete schilderwerk met de vele kleuren en verschillende soorten behang verzorgen. Zeker de 7 spreekruimtes springen in het oog, met elk een eigen thema en dus elk een eigen afwerking met veel details en verschillende afwerkingen.

Toegepaste materialen:

E

500 m² MS wanden, MS 100 / 1.75.1A

E

1.300 m² stukwerk, klasse A en B

E

250 eilanden Rockfon Eclipse 1160 x 1160 / 1760 mm, kleur wit

E

120 m² glazen wanden type PE-25, voorzien van glasdeuren

E

Compleet schilderwerk en behang

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.