Scoliose centrum Breda

EOpdrachtgever: Cesartherapie Breda

EObject: nieuw scoliose centrum

De juiste sfeer dankzij verlichting, akoestiek en meer

SCOLIOSE CENTRUM BREDA

Een primeur in Breda: het nieuwe Scoliose centrum in Breda. Na een volledige restyle van het pand opende dit centrum op 2 april haar deuren. Voorheen was er één grote ruimte aanwezig, die wij hebben opgedeeld in meerdere ruimtes waaronder een behandelkamer, grote oefenruimte, wachtkamer, keuken en toilet. We hebben o.a. daglichtlampen geplaatst en akoestische oplossingen toegepast om de gewenste sfeer te creëren in de praktijk.

Bekijk hiernaast de foto’s van dit project.

Werkzaamheden vanDIJK:

We hebben de volgende werkzaamheden verricht en/of gecoördineerd:

  • Opdeling van ruimte in meerdere (behandel)kamers;
  • Levering en plaatsing van wanden en plafonds;
  • Kozijnen met deuren verzorgd;
  • Afwerking van gipswanden (klasse A);
  • Stukadoren van bestaande wanden (Klasse B);
  • Schilderwerkzaamheden;
  • Wanden sauzen en behangen;
  • Vloerbedekking (PVC-stroken);
  • Timmerwerk (plinten en aftimmerwerkzaamheden);

Opdrachtgever aan het woord

Anita Berende, eigenaar van Cesartherapie Breda, vertelt het volgende over het project: “’vanDIJK heeft ons geholpen om het nieuwe Scoliose centrum Breda te realiseren. Tijdens het traject is er goed geluisterd naar onze wensen. De geplaatste daglichtlampen zorgen voor comfortabel licht en ook de rustige kleuren en verbeterde akoestiek dragen bij aan de juiste sfeer in de nieuwe ruimten. Dat werkt fijn voor onze patiënten én medewerkers.”

”De volledige ontzorging in het traject was prettig. Eén partij voor wanden en plafonds, maar ook voor coördinatie van schilderwerk, vloeren, stukadoren en meer. Dit scheelt tijd. Alle gemaakte afspraken zijn waargemaakt en we zijn goed op de hoogte gehouden tijdens de werkzaamheden. Kortom: een betrouwbare partij. Bedankt, vanDIJK!”

Over Cesartherapie Breda

Het Scoliose centrum in Breda is het nieuwste pand van Cesartherapie Breda. In totaal heeft deze praktijk vijf locaties in Breda en omstreken, gericht op het behandelen en het voorkomen van pijn- en bewegingsklachten die het gevolg zijn van verkeerde houdings- en bewegingsgewoonten, spanning, slaapproblemen en/of verkeerde ademhaling.

“We bieden het totaalpakket aan voor mensen met een scoliose of kyfose, door middel van scoliose specifieke oefentherapie. Deze therapie is gericht op mobiliteit, stabiliteit, optimaliseren van een disbalans en actieve correcties in het dagelijks leven. Indien nodig kunnen we ook werken aan omgaan met pijn, spanning en/of slaapproblemen.” vertelt eigenaar Anita Berende.

Meer over Cesartherapie Breda lees je op hun website.

Met dank aan Bouwteam Tilburg

Wij zijn onderdeel van Bouwteam Tilburg. In afouwprojecten zoals het Scoliose centrum Breda komt dit goed van pas: we hebben korte lijnen met verschillende specialisaties en kunnen de opdrachtgever daardoor echt ontzorgen.

Benieuwd naar wat we als Bouwteam allemaal kunnen betekenen? Bekijk de website.

Toegepaste materialen:

E

Systeemplafonds Rockfon Krios, 600 x 1200 mm

E

LED panelen en LED spots

E

PVC vloerbedekking

E

Metalstud wanden MS100 2.502.A

E

Complete kozijnen met deuren

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.