Nieuw kantoor te Tilburg

EOpdrachtgever: Kopak en Local Loyalty Group

EObject: Kantoor

Comfortabel wonen voor ouderen met 24/7 zorg

Nieuw kantoor opgeleverd

Dit kantoor heeft een volledige opknapbeurt gekregen! We hebben een spiksplinternieuw kantoor gerealiseerd te Tilburg. Glazen wanden en deuren, houten grillplafonds en wandelementen en strakke vloeren: het resultaat mag er zijn. Opvallend zijn de vele houten elementen in het interieur die het kantoor een rustieke uitstaling geven.

Het was een mooi project waarin we onze expertise in afbouw van A tot Z mooi tot haar recht kwam. Zo hebben we naast installatie en afbouw ook sloopwerkzaamheden en schilderwerkzaamheden (binnen en buiten) verzorgd. Natuurlijk is er ook aan de akoestiek gedacht, zodat de werknemers voortaan in een prettig akoestisch klimaat de werkzaamheden uit kunnen voeren.

Over Kopak B.V. en Local Loyalty Group

Kopak is een one-stop shop voor communicatiemiddelen. Vanaf heden deelt Kopak het pand met Local Loyalty Group, marketingpartner voor supermarkten. We wensen beide bedrijven veel plezier toe in het nieuwe kantoor!

 

Toegepaste materialen:

E

circa 450 m² PVC vloer

E

Glaswanden type: Flex Industrial

E

Nieuwe deuren + geheel nieuw beslag

E

MS wanden + afwerking

E

Geheel schilderwerk binnen en buiten

E

Plafonds type: Eurocoustic Tonga

E

900 m² GF 100 DGS WR / 1.75.1

E

Houten grillplafonds en -wandelementen

E

Interieurwerk keuken en TV elementen

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.