30 JAAR VAKMANSCHAP

Vacature Calculator/ Werkvoorbereider

Wil jij ons huidige team nog sterker maken?

Vacature Calculator/ Werkvoorbereider

(32 – 40 uur)

Plannen en berekenen, maar ook adviseren en coördineren…..

Dankzij jou worden onze afbouwprojecten uitstekend voorbereid. De tekeningen zijn in orde, de juiste materialen in huis en de planning klopt als een bus. Tegelijkertijd wil je de volgende stap maken als werkvoorbereider. Je hebt ambitie om door te groeien naar projectcoördinator, waardoor je jouw uitgewerkte plannen begeleid en coördineert naar een mooi eindresultaat.

Als calculator/werkvoorbereider krijg je een ruim takenpakket, waardoor je je geen moment zult vervelen. Ook is er voldoende ruimte om door te groeien voor jouw toekomst naar bv een functie als projectcoördinator

We zoeken iemand die van aanpakken weet. Die energie krijgt van zaken afronden. En die het tof vindt om bij te dragen aan de volledige afbouw van A tot Z.

Dit ga jij doen:

Jij wordt (mede)verantwoordelijk voor het calculeren, voorbereiden en coördineren van onze afbouwprojecten. Dit doe je samen met een klein maar hecht team.

Dagelijkse bezigheden zijn bijvoorbeeld het opstellen van werkbegrotingen, offertes aanvragen en het beoordelen van prijsaanvragen. Ook houd je je bezig met het inventariseren en bijbestellen van benodigde materialen. Je maakt montage- of uitvoeringstekeningen, zodat anderen jouw plannen soepel uit kunnen voeren.

Maar daar blijft het niet bij: in de toekomst krijg je wellicht de kans om zelf projecten te coördineren in de uitvoering. Het is een functie met veel verantwoordelijkheid, waarbij je het volledige vertrouwen krijgt om dit in goede banen te leiden.

Dit ben jij:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in de bouw (ervaring in afbouw is een pré);
  • Het liefste heb je HBO werk- of denkniveau;
  • Je bent nieuwsgierig, communicatief sterk en weet van aanpakken;
  • Je hebt ambitie om te groeien als projectcoördinator.
  • Je streeft naar het mooiste eindresultaat. We leveren namelijk enkel vakwerk!

Ons bedrijf:

Je komt terecht binnen een hecht familiebedrijf. Samen verzorgen we de afbouw van de mooiste projecten in regio Tilburg. Van McDonald’s vestigingen tot chique Van der Valk Hotels, van vrolijke schoolgebouwen tot klassieke kantoorpanden: geen dag of project is hetzelfde.

Ons kantoor in Tilburg heeft alle facetten voor een fijne werkdag; gezellige collega’s, de juiste apparatuur en een eigen opslagplaats voor materiaal. Ook ontvang je een nieuwe Iphone en Ipad, zodat je jouw werkzaamheden goed kunt uitvoeren.

Onze relaties met toonaangevende (interieur)architecten, bouwbedrijven en andere partners zijn uitstekend. vanDIJK behoort dan ook tot de sterkste afbouwbedrijven in de regio. Je bent daardoor verzekerd van afwisselend en veelzijdig werk, bij een gezond groeiend bedrijf.

Dit staat daar tegenover:

  • Het salaris, de arbeidsvoorwaarden én secundaire voorwaarden: allemaal dik in orde!
  • Je komt terecht in een klein team dat gestructureerd werkt met korte lijnen;
  • Er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Je werkdagen zijn gevuld met gezonde porties humor.

Interesse in deze vacature?

Een goed gesprek vinden wij minstens zo waardevol als een sollicitatiebrief en cv. Neem daarom contact met ons op! Je belt ons via 013 463 95 69.
Wil je toch eerst een sollicitatiebrief en cv sturen voor deze vacature voor calculator /Werkvoorbereider? Dat kan naar het volgende e-mailadres: info@vandijkafbouwprojecten.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

 

Vraag of advies op maat?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom vanDIJK?

VanDIJK is meesterlijk in alle dimensies. Met onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in het leveren en monteren van systeemplafonds en -wanden op maat. Ook voor uw totale afbouwproject bent u bij vanDIJK op de juiste plek.

Uw plannen bespreken?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.